Технологія модерації і проблемний метод навчання іноземних мов у ВНЗ - Чорнобай, Віра Георгіївна; Chornobai, Vira (Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2017)
Практика усного перекладу – одночасно складне і дуже важливе завдання для будь-якого студента. Метою модерації є організація групової роботи в режимі співробітництва при дотриманні рівноправності її учасників. Проблемне навчання - тип навчання, що забезпечує творче засвоєння знань студентами за допомогою спеціально організованого викладачем діалогу. The practice of oral translation is both a complex and very important task for any student at the same time. The purpose of moderation is the organization of group work in the mode of cooperation, while respecting the equality of its participants. Problem learning is a type of learning that provides students with creative learning through a specially trained dialog teacher.
Moderation technology and problem teaching method of foreign languages in higher educational institutions
Keywords: усний переклад; oral translation; модерація; moderation; груповоа робота; group work; проблемне навчання; problem learning; діалог; dialogue