Удосконалення обліково-аналітичних аспектів управління основних засобів підприємства - Чернецька, Дарія Михайлівна; Chernetska, Dariia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою дослідження є оцінка ефективності впроваджених вдосконалень обліку аналітичних аспектів управління основними засобами на підприємстві ТОВ «Агроцентр- К». Предмет дослідження - є сукупність теоретико-методологічних і практичних положень щодо удосконалення обліково-аналітичних аспектів управління основних засобів підприємства. Об’єктом дослідження є процес формування обліково-аналітичних аспектів управління основних засобів підприємства задля удосконалення процесу обліку і аналізу. Metoiu doslidzhennia ye otsinka efektyvnosti vprovadzhenykh vdoskonalen obliku analitychnykh aspektiv upravlinnia osnovnymy zasobamy na pidpryiemstvi TOV «Ahrotsentr- K». Predmet doslidzhennia - ye sukupnist teoretyko-metodolohichnykh i praktychnykh polozhen shchodo udoskonalennia oblikovo-analitychnykh aspektiv upravlinnia osnovnykh zasobiv pidpryiemstva. Obiektom doslidzhennia ye protses formuvannia oblikovo-analitychnykh aspektiv upravlinnia osnovnykh zasobiv pidpryiemstva zadlia udoskonalennia protsesu obliku i analizu.
Udoskonalennia oblikovo-analitychnykh aspektiv upravlinnia osnovnykh zasobiv pidpryiemstva
Keywords: основні засоби; Fixed assets; ідентифікація; identification; облік; accounting; аналіз; analysis; амортизація; amortization; первісна вартість; initial value; капітальні витрати; capital expenditures; реалізація основних засобів; sale of fixed assets; ефективність; efficiency; фондовіддача; return of fixed assets; рентабельність; profitability