Формування системи управління фінансово-економічною безпекою фермерського господарства - Штепа, Дмитро Сергійович; Shtepa, Dmytro (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єктом дослідження є процес формування системи управління фінансово-економічною безпекою фермерського господарства. Предмет дослідження сукупність практичних і теоретичних аспектів формування системи управління фінансово-економічної безпеки фермерського господарства. Метою дослідження є: пошук напрямів удосконалення формування системи управління фінансово-економічною безпекою фермерського господарства. The object of the study is the process of forming a management system for the financial and economic security of a farm enterprise. The subject of the study is a set of practical and theoretical aspects of forming a management system for the financial and economic security of a farm enterprise. The purpose of the study is to identify directions for improving the formation of a management system for the financial and economic security of a farm enterprise.
Formation of a management system for the financial and economic security of a farm enterprise
Keywords: фінансово-економічна безпека; financial and economic security; система управління; management system; управління ризиками; risk management