Організація розрахункових взаємовідносин з підзвітними особами як база для побудови їх обліку. - Саванчук, Тетяна Миколаївна; Savanchuk, Tetiana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Показано організацію розрахункових взаємовідносин з підзвітними особами як базу для побудови їх обліку. The organization of settlement relationships with accountable persons is shown as a basis for building their accounting.
Organization of settlement relationships with accountable persons as a basis for building their accounting
Keywords: підзвітні особи; accountable persons; готівка; cash; організація; organizatio; звіт; report; облік; accounting