Вплив нових препаратів на онтогенетичні параметри рослин сортів пшениці ярої в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «АГРОМАГ» Новомосковського району Дніпропетровської області - Дворник, Денис Олегович; Dvornyk, Denys Olehovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Показано особливості вплив нових похідних триазолу на вегетаційний період і початкову фазу росту насіння пшениці ярої (Triticum aestivum L.). Pokazano osoblyvosti vplyv novykh pokhidnykh tryazolu na vehetatsiinyi period i pochatkovu fazu rostu nasinnia pshenytsi yaroi (Triticum aestivum L.).
Vplyv novykh preparativ na ontohenetychni parametry roslyn sortiv pshenytsi yaroi v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «AHROMAH» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: пшениця яра; pshenytsia yara; сорт; sort; похідні триазолу; pokhidni tryazolu; схожість; skhozhist; енергія проростання; enerhiia prorostannia