Формування маркетингової конкурентної стратегії підприємства - Бондаренко, Анастасія Сергіївна; Bondarenko, Anastasiia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Досліджено теоретично-методологічні основи формування маркетингової конкурентної стратегії підприємства. Проаналізовано сучасний стан маркетингових конкурентних стратегій підприємства та проведена оцінка його виробничо-збутової діяльності. Розроблені заходи з удосконалення процесу формування маркетингової конкурентної стратегії підприємства. Doslidzheno teoretychno-metodolohichni osnovy formuvannia marketynhovoi konkurentnoi stratehii pidpryiemstva. Proanalizovano suchasnyi stan marketynhovykh konkurentnykh stratehii pidpryiemstva ta provedena otsinka yoho vyrobnycho-zbutovoi diialnosti. Rozrobleni zakhody z udoskonalennia protsesu formuvannia marketynhovoi konkurentnoi stratehii pidpryiemstva.
Formuvannia marketynhovoi konkurentnoi stratehii pidpryiemstva
Keywords: стратегія; strategy; маркетингова стратегія; marketing strategy; конкурентоспроможність; competitiveness; підприємство; enterprise; метод; method