Екологічна оцінка природно-заповідного фонду Одеської області : стан та перспективи розвитку - Кулібаба, Владислава Олександрівна; Kulibaba, Vladyslava (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Мета даної дипломної роботи полягає у проведенні комплексної екологічної оцінки природно-заповідного фонду Одеської області, виявленні сучасного стану, проблем та перспектив розвитку природоохоронних територій регіону. Meta danoi dyplomnoi roboty poliahaie u provedenni kompleksnoi ekolohichnoi otsinky pryrodno-zapovidnoho fondu Odeskoi oblasti, vyiavlenni suchasnoho stanu, problem ta perspektyv rozvytku pryrodookhoronnykh terytorii rehionu.
Ekolohichna otsinka pryrodno-zapovidnoho fondu Odeskoi oblasti : stan ta perspektyvy rozvytku
Keywords: природно-заповідний фонд Одеської області; pryrodno-zapovidnyi fond Odeskoi oblasti; стан природно-заповідного фонду; stan pryrodno-zapovidnoho fondu; об’єкти природно-заповідного фонду; obiekty pryrodno-zapovidnoho fondu; аналіз об’єктів природно-заповідного фонду; analiz obiektiv pryrodno-zapovidnoho fondu; перспективи розвитку природно-заповідного фонду; perspektyvy rozvytku pryrodno-zapovidnoho fondu