Компоненти професійної етики фахівців економічного профілю в умовах закладів вищої освіти - Васільєва, Леся Миколаївна; Vasilieva, Lesia (Полтавська державна аграрна академія, 2022)
Професійна етика для фахівців має важливе практичне значення, так як здійснюється в просторі особистісно-ділової взаємодії, заснованого на загальнолюдських моральних принципах та нормах. Profesiina etyka dlia fakhivtsiv maie vazhlyve praktychne znachennia, tak yak zdiisniuietsia v prostori osobystisno-dilovoi vzaiemodii, zasnovanoho na zahalnoliudskykh moralnykh pryntsypakh ta normakh.
Components of professional ethics of economic specialists in the conditions of higher education institutions
Keywords: заклади вищої освіти; zaklady vyshchoi osvity; професійна етика фахівців; profesiina etyka fakhivtsiv