Вплив обробітку грунту та удобрення на ріст і розвиток рослин спаржі в умовах господарства фізичної особи підприємця «Павлік Максим» Дніпровського району Дніпропетровської області - Павлік, Максим Володимирович; Pavlik, Maksym Volodymyrovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
На основі детального аналізу проведених досліджень встановлено суттєвий влив різних способів основного обробітку ґрунту та удобрення на агрофізичний стан грунту, ріст і розвиток рослин та урожайність спаржі і економічну ефективність її вирощування. Na osnovi detalnoho analizu provedenykh doslidzhen vstanovleno suttievyi vlyv riznykh sposobiv osnovnoho obrobitku gruntu ta udobrennia na ahrofizychnyi stan hruntu, rist i rozvytok roslyn ta urozhainist sparzhi i ekonomichnu efektyvnist yii vyroshchuvannia.
Vplyv obrobitku hruntu ta udobrennia na rist i rozvytok roslyn sparzhi v umovakh hospodarstva fizychnoi osoby pidpryiemtsia «Pavlik Maksym» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: спаржа; sparzha; обробіток ґрунту; obrobitok gruntu; економічна ефективність; ekonomichna efektyvnist; охорона праці; okhorona pratsi