Удосконалення операційного управління в системі проєктного менеджменту аграрного підприємства - Мінтіненков, Валерій Ігорович; Mintinenkov, Valerii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження: процес управління проєктами з технічного оновлення аграрного виробництва у ТОВ «ФГ ДАР ПОПАСНЕ». Предмет дослідження: методи, інструменти та практики операційного управління, які використовуються для удосконалення процесу проєктного менеджменту аграрного підприємства. Метою роботи є аналіз сучасного стану та розробка рекомендацій щодо удосконалення операційного управління в системі проєктного менеджменту аграрного підприємства для підвищення ефективності його діяльності. Obiekt doslidzhennia: protses upravlinnia proiektamy z tekhnichnoho onovlennia ahrarnoho vyrobnytstva u TOV «FH DAR POPASNE». Predmet doslidzhennia: metody, instrumenty ta praktyky operatsiinoho upravlinnia, yaki vykorystovuiutsia dlia udoskonalennia protsesu proiektnoho menedzhmentu ahrarnoho pidpryiemstva. Metoiu roboty ye analiz suchasnoho stanu ta rozrobka rekomendatsii shchodo udoskonalennia operatsiinoho upravlinnia v systemi proiektnoho menedzhmentu ahrarnoho pidpryiemstva dlia pidvyshchennia efektyvnosti yoho diialnosti.
Udoskonalennia operatsiinoho upravlinnia v systemi proiektnoho menedzhmentu ahrarnoho pidpryiemstva
Keywords: операція; operation; проєкт; project; управління; management; процеси; processes; оптимізація; optimization; мережа; network; ефективність; efficiency