Проект будівництва насосної станції системи водопостачання села Орлівщина та селища міського типу Черкаське Новомосковського району Дніпропетровської області - Мєдвєдєв, Дмитро Вікторович; Miedviediev, Dmytro (My University, 2022)
В дипломній роботі представлені результати техніко-економічного обґрунтування та проєкту організації і технології будівельного виробництва під час будівництва насосної станції системи водопостачання села Орлівщина та селища міського типу Черкаське Новомосковського району Дніпропетровської області. Запроектовано насосну станцію підкачки та резервуар чистої води, як елементи системи господарсько-питного водопостачання для с. Орлівщина, смт. Черкаське, смт. Гвардійське, с. Вільне, смт. Губиниха. Визначено, що річний обсяг водоспоживання становитиме 1,204 млн. м3, а річна витрата електроенергії 382,75 тис. кВт-год. V dyplomnii roboti predstavleni rezultaty tekhniko-ekonomichnoho obgruntuvannia ta proiektu orhanizatsii i tekhnolohii budivelnoho vyrobnytstva pid chas budivnytstva nasosnoi stantsii systemy vodopostachannia sela Orlivshchyna ta selyshcha miskoho typu Cherkaske Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. Zaproektovano nasosnu stantsiiu pidkachky ta rezervuar chystoi vody, yak elementy systemy hospodarsko-pytnoho vodopostachannia dlia s. Orlivshchyna, smt. Cherkaske, smt. Hvardiiske, s. Vilne, smt. Hubynykha. Vyznacheno, shcho richnyi obsiah vodospozhyvannia stanovytyme 1,204 mln. m3, a richna vytrata elektroenerhii 382,75 tys. kVt-hod.
Proekt budivnytstva nasosnoi stantsii systemy vodopostachannia sela Orlivshchyna ta selyshcha miskoho typu Cherkaske Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: проект будівництва; proekt budivnytstva; будівництво насосної станції; budivnytstvo nasosnoi stantsii; насосні станції; nasosni stantsii; станції системи водопостачання; stantsii systemy vodopostachannia; забезпечення населення водою; zabezpechennia naselennia vodoiu