Теорія і розрахунок сільськогосподарських машин : практикум - Кобець, Анатолій Степанович; Kobets, A. S.; Kobets, A.; Kobets, Anatoly Stepanovich; Kobets, Anatoly S.; Сobets’, Anatoliy S.; Kobec, A. S.; Кобець, Олександр Миколайович; Kobets, Olexandr; Пугач, Андрій Миколайович (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2011)
Наведено основні теоретичні положення та методику аналітичного і графічного визначення параметрів, режимів використання робочих органів та механізмів сільсь-когосподарських машин. Запропоновано завдання для самостійного опрацювання і виконання, рекомендації щодо розв’язання типових задач. The basic theoretical positions and methods of analytical and graphic determination of parameters, modes of use of working bodies and mecha-nisms of agricultural machines are given. The problem for independent work and implementation, recom-mendations for solving typical tasks is offered.
Theory and calculation of agricultur-al machines: a workshop.
Keywords: сільськогосподарські машини; agricultural machinery; двигун; engine; параметри; parameters