Аналіз управління та шляхи покращення поводження з відходами в Запорізькій області - Селезень, Денис Анатолійович; Selezen, Denys Anatoliiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Метою дипломної роботи є – вивчення та оцінка проблем утворення відходів та їх утилізації в Запорізькій області. Metoiu dyplomnoi roboty ye – vyvchennia ta otsinka problem utvorennia vidkhodiv ta yikh utylizatsii v Zaporizkii oblasti.
Analiz upravlinnia ta shliakhy pokrashchennia povodzhennia z vidkhodamy v Zaporizkii oblasti
Keywords: сортування; sortuvannia; відходи; vidkhody; забруднення; zabrudnennia; полігони ТПВ; polihony TPV; викиди; vykydy; скиди; skydy; ГДК; HDK; оцінка; otsinka