Закріплення поверхонь хвостосховищ для пилопригнічення техноземів, забруднених промисловими відходами, способом вирощування сільськогосподарських культур, стійких до повітряної та ґрунтової посухи в умовах гострого дефіциту рухомих форм поживних речовин - Крамарьов, Сергій Михайлович; Kramarev, Sergіy; Бандура, Любов Павлівна; Bandura, Lyubov; Гулін, В.В.; Gulin, V.; Гулін, В. М.; Gulin, V. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
У науково-практичному посібнику розглянуто заходи з проведення закріплення поверхонь хвостосховищ, що пилять, кореневою системою рослин озимих сільськогосподарських культур, стійких до ґрунтової та повітряної посухи в умовах гострого дефіциту рухомих форм поживних речовин в техноземах, забруднених промисловими відходами. In the scientific and practical manual measures from fixing the surfaces of sawdust tailings, root system of winter agricultural plants crops resistant to soil and air drought in conditions acute deficiency of mobile forms of nutrients in techno-lands contaminated with industrial waste.
Fixing the surfaces of tailings for dust suppression manure contaminated with industrial waste, method cultivation of crops resistant to air and soil drought in conditions of acute shortage mobile forms of nutrients
Keywords: хвостосховища; tailings; пилопригнічення; dust suppression; техноземи; techno-lands; рухомі форми поживних речовин; mobile forms of nutrients