Влив засобів захисту рослин на урожайність пшениці озимої в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «626» Синельниківського району Дніпропетровської області - Дем’яненко, Ростислав; Demianenko, Rostyslav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт досліджень – Видовий склад бурянів та дія на них різних гербіцидів Предмет досліджень – хімічних захист рослин, збільшення економічної ефективності. Методи дослідження: польовий, лабораторний, синтез, дедукція, обчислювальні, статистичні. Obiekt doslidzhen – Vydovyi sklad burianiv ta diia na nykh riznykh herbitsydiv Predmet doslidzhen – khimichnykh zakhyst roslyn, zbilshennia ekonomichnoi efektyvnosti. Metody doslidzhennia: polovyi, laboratornyi, syntez, deduktsiia, obchysliuvalni, statystychni.
Vlyv zasobiv zakhystu roslyn na urozhainist pshenytsi ozymoi v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «626» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: агротехніка; ahrotekhnika; зерно; zerno; ТОВ «626»; TOV «626»; гербіциди; herbitsydy; пшениця озима; pshenytsia ozyma