Вплив спеціалізації, потужності і розміщення сервісних підприємств на функціонування їх виробничо-технічної бази - Солодовник, Дмитро Михайлович; Solodovnyk, Dmytro Mykhailovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Мета дипломної роботи полягає в розробці методики обґрунтування виду діяльності і місце розташуванні підприємств. Meta dyplomnoi roboty poliahaie v rozrobtsi metodyky obgruntuvannia vydu diialnosti i mistse roztashuvanni pidpryiemstv.
Vplyv spetsializatsii, potuzhnosti i rozmishchennia servisnykh pidpryiemstv na funktsionuvannia yikh vyrobnycho-tekhnichnoi bazy
Keywords: сервісні підприємства; servisni pidpryiemstva; спроможність сервісних підприємств; spromozhnist servisnykh pidpryiemstv; потужність сервісних підприємств; potuzhnist servisnykh pidpryiemstv; математичні моделі; matematychni modeli; формування сервісних підприємств; formuvannia servisnykh pidpryiemstv