Automated system of assessment of technical status of mechanisms - Sushko, Larysa; Сушко, Лариса Федорівна (Дніпровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, 2019)
The main purpose of the developed information system is to be a comprehensive solution to the problem of collecting and analyzing information about the technical state of the functioning of the mechanisms, as well as the tasks of managing the activity of the enterprise as a whole. The proposed computer system primarily optimizes the collection of information, assists the engineer in the monitoring and diagnosis of the technical condition of the functioning of the mechanisms, and helps to reduce errors by eliminating their negative effects. Основне призначення розробленої інформаційної системи - це комплексне вирішення проблеми збору та аналізу інформації про технічний стан функціонування механізмів, а також завдань управління діяльністю підприємства в цілому. Запропонована комп’ютерна система в першу чергу оптимізує збір інформації, допомагає інженеру в моніторингу та діагностиці технічного стану функціонування механізмів і допомагає зменшити помилки шляхом усунення їх негативних наслідків.
Автоматизована система оцінки технічного стану механізмів
Keywords: automated system; автоматизована система; software; програмне забезпечення; diagnostics; діагностика