Вплив бензойної кислоти на життєздатність личинок нематод жуйних - Бойко, Олександра Олександрівна; Boyko, Olexandra O.; Boyko, O. O.; Boyko, A. A.; Boyko, O.; Boyko, A.; Бригадиренко, Віктор Васильович; Brygadyrenko, V. V.; Brygadyrenko, Victor; Brygadyrenko, Victor V. (Інститут біології тварин НААН, 2018)
Визначено рівень впливу бензойної кислоти на життєздатність личинок нематод жуйних in vitro. В результаті досліджень інвазійні личинки нематод 100 % гинули за концентрації 10 г/л. За наступного розведення бензойної кислоти більше 90 % цих личинок залишались життєздатними.
Effect of benzoic acid on the viability of larvae of ruminant nematodes
Бойко Олександра Олександрівна https://orcid.org/0000-0002-7299-9920
Keywords: життєздатність; viability; бензойна кислота; benzoic acid; личинка; larvae; нематоди; nematodes