Вплив ветеринарно-санітарних і технологічних умов забою на мікробіологічні показники м’яса кролів - Шевчик, Римма Святославівна; Shevchik, R. S.; Shevchik, Rimma; Shevchik, Rimma S.; Shevchyk, R. S.; Shevchik, R.; Дуда, Юлія Вікторівна; Duda, Yulia; Duda, Y. V.; Duda, J. V.; Duda, Julia; Duda, Y.; et al. (Інститут біології тварин НААН, 2019)
Метою роботи було проаналізувати вплив ветеринарно-санітарних і технологічних умов забою та первинної переробки кролів на мікробіологічні показники м’яса в умовах приватного підприємства. The aim of the study was to analyze the impact of veterinary and technological conditions of slaughter and primary processing of rabbits on the microbiological parameters of meat in a private enterprise.
Influence of veterinary-sanitary and technological conditions of slaughter on microbiological indicators of rabbit meat
Шевчик Римма Святославівна https://orcid.org/0000-0001-7416-8656 Дуда Юлія Вікторівна https://orcid.org/0000-0003-0892-0402 Кунєва Лариса Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-4156-2136
Keywords: санітарний стан; sanitary condition; мікробіологічні показники; microbiological indicators; продукти забою; slaughter products; експертиза; examination