Стан ремонту стада швіцьких корів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Молочно-виробничий комплекс «Єкатеринославський» Дніпровського району Дніпропетровської області - Кравчук, Михайло Андрійович; Kravchuk, Mykhailo Andriiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2024)
Метою досліджень було встановити основні причини вибуття швіцьких корів із стада та визначити його оптимальну структуру на промисловому комплексі з виробництва молока. Metoiu doslidzhen bulo vstanovyty osnovni prychyny vybuttia shvitskykh koriv iz stada ta vyznachyty yoho optymalnu strukturu na promyslovomu kompleksi z vyrobnytstva moloka.
Stan remontu stada shvitskykh koriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Molochno-vyrobnychyi kompleks «Iekaterynoslavskyi» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: швіцькі корови; shvitski korovy; виробництво молока; vyrobnytstvo moloka; годівля швіцьких корів; hodivlia shvitskykh koriv; молочна продуктивність; molochna produktyvnist