Енергетична та економічна оцінка ефективності вирощування ячменю ярого при використанні стимуляторів росту і гербіциду - Горщар, Владислав Іванович; Horshchar, Vladyslav (Інститут сільського господарства степової зони Національної академії наук України, 2012)
Доведено, що застосування стимуляторів росту і гербіциду при вирощуванні ячменю ярого сорту Галактик призводить до зростання енерговитрат. Кращі показники економічної ефективності можливо отримати при обробці альбітом та емістимом C вегетуючих рослин. It is proved that the use of growth stimulants and herbicides in the cultivation of Galactic spring barley leads to an increase in energy consumption. The best indicators of economic efficiency can be obtained by treatment with albite and emistim C vegetative plants.
Energy and economic evaluation of the efficiency of spring barley cultivation using growth stimulants and herbicides
Keywords: стимулятор росту; growth stimulator; гербіциди; herbicides