Ефективність системи захисту кукурудзи від шкідливих організмів в умовах селянського фермерського господарства «Сизько Ф.І.» Новомосковського району Дніпропетровської області - Сизько, Федір Федорович; Sizko, Fedir (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Серед великого асортименту фунгіцидів, які сьогодні пропонує нам світовий ринок, ми можемо обирати сучасні препарати «нового покоління», широкого спектру дії, унікального механізму дії, біофунгіцидного походження тощо. Саме на підбір таких фунгіцидів, а вірніше серед таких фунгіцидів, спрямовані наші дослідження, викладені в представленій дипломній роботі.Sered velykoho asortymentu funhitsydiv, yaki sʹohodni proponuye nam svitovyy rynok, my mozhemo obyraty suchasni preparaty «novoho pokolinnya», shyrokoho spektru diyi, unikalʹnoho mekhanizmu diyi, biofunhitsydnoho pokhodzhennya toshcho. Same na pidbir takykh funhitsydiv, a virnishe sered takykh funhitsydiv, spryamovani nashi doslidzhennya, vykladeni v predstavleniy dyplomniy roboti.
Efektyvnistʹ systemy zakhystu kukurudzy vid shkidlyvykh orhanizmiv v umovakh selyansʹkoho fermersʹkoho hospodarstva «Syzʹko F.I.» Novomoskovsʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti
Keywords: кукурудза; corn; шкідники; pests; фунгіциди; fungicides; фермерське господарство; farm