Освітній потенціал в контексті маркетингу освіти - Хамініч, С. Ю.; Кhaminich, S.; Сокол, П. М.; Sokol, P.; Курбацька, Лариса Миколаївна; Kurbatska, Larysa (Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, 2020)
Досліджено складові комплексу маркетингу в умовах сталого розвитку. Проаналізовано сутність категорій «потенціал» та «освітній потенціал» у сучасному вимірі відповідно до ринку освітніх послуг. Обґрунтовано складові освітнього потенціалу в контексті маркетингу освіти. Запропоновано ефективні шляхи формування освітнього потенціалу та його використання у конкурентному бізнес-середовищі. The components of the marketing complex in the conditions of sustainable development are investigated. The essence of the categories «potential» and «educational potential» in the modern dimension in accordance with the market of educational services is analyzed. The components of educational potential in the context of educational marketing are substantiated. Effective ways of formation of educational potential and its use in the competitive business environment are offered.
Educational potential in the context of marketing education
Keywords: маркетинг освіти; marketing of education; освітній потенціал; educational potential; комплекс маркетингу; marketing complex; знання; knowledge; сталий розвиток; sustainable development