Формування механізму управління ефективністю діяльності коопера-тивного підприємства - Притула, Катерина Анатоліївна; Prytula, Katerina; Гамота, Ангеліна Василівна; Gamota, Angelina (My University, 2018)
У статті проведено аналіз процесу формування механізму управління ефективністю діяльності кооперативного підприємства. Досліджено структуру організаційно-економічного механізму управління ефективністю діяльності кооперативних підприємств. Виявлено вплив зовнішніх факторів на успішне здійснення бізнесової діяльності кооперативу. Визначено питому вагу кооперативних об’єднань в загальній кількості сільськогосподарських підприємств України - This article describes the analysis of process for cooperative enterprise performance management mechanism formation. The structure of organizational and economic mechanism of cooperative enterprise performance management is investigated. The influence of external factors on the successful execution of business activities of a cooperative is found out. A relative share of cooperative associations in the overall number of agricultural enterprises in Ukraine is determined
Cooperative enterprise performance management mechanism formation
Keywords: кооперативні формування; cooperative formations; механізм управління ефективністю; performance management mechanism; вплив зовнішніх факторів; influence of external factors