Основні тенденції консалтингової галузі - Бербенець, Олена Вікторівна; Berbenets, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Для розвитку консалтингу в Україні необхідно показати роботу консультанта на практиці. Керівники організацій повинні мати можливість отримувати інформацію про досягнення вітчизняних консультантів з управління. Знання специфіки українського бізнесу, нарівні з професіоналізмом, забезпечить вітчизняним консультантам з управління безумовну конкурентоспроможність. Dlia rozvytku konsaltynhu v Ukraini neobkhidno pokazaty robotu konsultanta na praktytsi. Kerivnyky orhanizatsii povynni maty mozhlyvist otrymuvaty informatsiiu pro dosiahnennia vitchyznianykh konsultantiv z upravlinnia. Znannia spetsyfiky ukrainskoho biznesu, narivni z profesionalizmom, zabezpechyt vitchyznianym konsultantam z upravlinnia bezumovnu konkurentospromozhnist.
Osnovni tendentsii konsaltynhovoi haluzi
Keywords: консалтинг в Україні; konsaltynh v Ukraini; специфіка українського бізнесу; spetsyfika ukrainskoho biznesu; конкурентоспроможність; konkurentospromozhnist.