Спосіб лікування кіз з ендометритом з використанням препарату "Прозон" - (:unkn) unknown (Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (УІІВ), 2020)
Спосіб лікування кіз з ендометритом передбачає озонотерапію, при якому застосовують комплексний препарат "Прозон", що містить озоновану кукурудзяну олію та спиртовий розчин прополісу. Sposib likuvannia kiz z endometrytom peredbachaie ozonoterapiiu, pry yakomu zastosovuiut kompleksnyi preparat "Prozon", shcho mistyt ozonovanu kukurudzianu oliiu ta spyrtovyi rozchyn propolisu.
Sposib likuvannia kiz z endometrytom z vykorystanniam preparatu "Prozon"
Keywords: патенти ДДАЕУ; patenty DDAEU; патенти до ветеринарної медицини; patenty do veterynarnoi medytsyny; кози; kozy; лікування кіз з ендометритом; likuvannia kiz z endometrytom; спосіб озонотерапії кіз; sposib ozonoterapii kiz; препарат "Прозон"; preparat "Prozon"; озонована кукурудзяна олія; ozonovana kukurudziana oliia; спиртовий розчин прополісу; spyrtovyi rozchyn propolisu; лікування кіз; likuvannia kiz