Functions of language in communication - Stukalo, Olena; Стукало, Олена Анатоліївна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
The paper examines the functions of language that are necessary for professional communication. У роботі розглянуто функції мови, що є необхідними для професійного спілкування.
Функції мови при спілкуванні
Keywords: foreign language; iноземна мова; professional communication; професійне спілкування; professional activity; професійна діяльність; education; освіта