Проектне фінансування в україні в умовах глобалізації - Демчук, Наталія Іванівна; Demchuk, Natalia; Дуброва, Наталія Петрівна; Dubrova, Natalia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2010)
Розглянута сутність проектного фінансування в умовах глобалізації, його форми, суб"єкти та об"єкти. Проаналізовані можливості використання даного методу фінансування інвестиційних проектів на Україні. Перераховані основні світові компанії, які використовують метод проектного фінансування. Досліджена діяльність Міжнародної фінансової корпорації (МФК) як інституції Групи Світового банку в сфері проектного фінансування. The main point of project finance in condition of globalization, its forms, subjects and objects are considered. Potential of investment project financing method usage in Ukraine is analyzed. The cardinal companies that using of the project financing method are ranked. The activity of International Finance Corporation as the institution of World Bank Group in project finance sphere is examined.
Proektne finansuvannya v ukrayini v umovakh hlobalizatsiyi
Keywords: проектне фінансування; proektne finansuvannya; умови глобалізації; umovy hlobalizatsiyi; інвестиційні та фінансові ресурси; investytsiyni ta finansovi resursy