Організація та оптимізація рекреаційних зон на прикладі села Богданівка Павлоградського району Дніпропетровської області - Слутяк, Маргарита Євгеніївна; Slutiak, Marharyta (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Мета роботи — розробити науково обґрунтовані рекомендації щодо організації та оптимізації рекреаційних зон на території села Богданівка з урахуванням природних, соціальних та інфраструктурних особливостей. Meta roboty — rozrobyty naukovo obgruntovani rekomendatsii shchodo orhanizatsii ta optymizatsii rekreatsiinykh zon na terytorii sela Bohdanivka z urakhuvanniam pryrodnykh, sotsialnykh ta infrastrukturnykh osoblyvostei.
Orhanizatsiia ta optymizatsiia rekreatsiinykh zon na prykladi sela Bohdanivka Pavlohradskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: рекреаційні зони; rekreatsiini zony; екотуризм; ekoturyzm; сільська громада; silska hromada; сталий розвиток; stalyi rozvytok; просторове планування; prostorove planuvannia; село Богданівка; selo Bohdanivka