Удосконалення процесу виробничого менеджменту в сільськогосподарському підприємстві - Мазур, Вікторія Андріївна; Mazur, Viktoriia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Досліджено теоретичні положення щодо менеджменту виробничого процесу підприємства. Вивчено сутність управління виробничими процесами в сільському господарстві та досліджено їх особливості в системі виробництва аграрної продукції. Удосконалено підходи до покращання виробничо-економічної діяльності підприємства за рахунок впровадження до виробничої програми однопільного вирощування сої - як пожнивної культури, та ячменя озимого - як основної культури, з можливістю одержання двох врожаїв на рік. Оптимізовано виробництво сільськогосподарської продукції, що підвищить ефективність роботи досліджуваного господарства. Doslidzheno teoretychni polozhennia shchodo menedzhmentu vyrobnychoho protsesu pidpryiemstva. Vyvcheno sutnist upravlinnia vyrobnychymy protsesamy v silskomu hospodarstvi ta doslidzheno yikh osoblyvosti v systemi vyrobnytstva ahrarnoi produktsii. Udoskonaleno pidkhody do pokrashchannia vyrobnycho-ekonomichnoi diialnosti pidpryiemstva za rakhunok vprovadzhennia do vyrobnychoi prohramy odnopilnoho vyroshchuvannia soi - yak pozhnyvnoi kultury, ta yachmenia ozymoho - yak osnovnoi kultury, z mozhlyvistiu oderzhannia dvokh vrozhaiv na rik. Optymizovano vyrobnytstvo silskohospodarskoi produktsii, shcho pidvyshchyt efektyvnist roboty doslidzhuvanoho hospodarstva.
Udoskonalennia protsesu vyrobnychoho menedzhmentu v silskohospodarskomu pidpryiemstvi
Keywords: виробництво аграрної продукції; production of agrarian products; виробничий менеджмент; production management; виробничі процеси; production processes; оптимізація; optimization; виробнича структура; production structure