Удосконалення механізації обробітку грунту з розробкою конструкції котка-розпушувача - Жолоб, Ярослав Сергійович; Zholob, Yaroslav Serhiiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Цей дипломний проєкт присвячено покращенню технології обробки ґрунту на сільськогосподарських підприємствах, розташованих у Дніпропетровській області. На основі аналізу агротехнічних вимог, стану парку техніки та результатів огляду існуючих конструкцій ґрунтообробних знарядь, було прийнято рішення про розробку вдосконаленої конструкції котка-розпушувача на базі агрегату КР-3. Tsei dyplomnyi proiekt prysviacheno pokrashchenniu tekhnolohii obrobky gruntu na silskohospodarskykh pidpryiemstvakh, roztashovanykh u Dnipropetrovskii oblasti. Na osnovi analizu ahrotekhnichnykh vymoh, stanu parku tekhniky ta rezultativ ohliadu isnuiuchykh konstruktsii gruntoobrobnykh znariad, bulo pryiniato rishennia pro rozrobku vdoskonalenoi konstruktsii kotka-rozpushuvacha na bazi ahrehatu KR-3.
Udoskonalennia mekhanizatsii obrobitku hruntu z rozrobkoiu konstruktsii kotka-rozpushuvacha
Keywords: ґрунт; grunt; поверхневий обробіток; poverkhnevyi obrobitok; якість розпушення; yakist rozpushennia; коток-розпушувач; kotok-rozpushuvach; продуктивність ґрунтообробного агрегату; produktyvnist gruntoobrobnoho ahrehatu