Аналіз антропогенного впливу на р.Самара - Макарова, Тетяна Костянтинівна; Makarova, Tetiana; Коломойцева, К. К.; Kolomoytseva, К. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Для виявлення антропогенного навантаження на р. Самара та можливості подальшого використання води для зрошення проводили дослідження її хімічного складу з водосховища біля с. Олександрівка. Хімічний аналіз зрошувальної води виконували у науково-дослідній лабораторії гідроекології ДДАЕУ.To identify the anthropogenic load on the Samara River and opportunities further use of water for irrigation conducted research on its chemical composition from the reservoir near the village. Alexandrovka. Chemical analysis of irrigation water was performed in the research laboratory of hydroecology of the State Agrarian University of Ukraine.
Analysis of anthropogenic impact on the Samara River
Keywords: мінералізовані води; mineralized water; забруднюючі речовини; pollutants; антропогенне навантаження; anthropogenic load; якість зрошувальної води; irrigation water quality