Змішувач - Пугач, Андрій Миколайович; Puhach, Andrii; Сушко, Лариса Федорівна; Sushko, Larysa; Дунаєнко, Анастасія Сергіївна (ДО "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій", 2023)
Змішувач містить бункер з мішалками, завантажувальну горловину, яку розміщено з того ж боку, що й вивантажувальну, вивантажувальний шнек, змонтований в закритому кожусі, який з протилежного боку відносно завантажувальної горловини має вивантажувальне вікно, оснащене засувкою. Мішалки обладнано похилими лопатями, які змінюють кут нахилу в межах 13°-65°, що збільшується в напрямку вивантажувального вікна. Zmishuvach mistyt bunker z mishalkamy, zavantazhuvalnu horlovynu, yaku rozmishcheno z toho zh boku, shcho y vyvantazhuvalnu, vyvantazhuvalnyi shnek, zmontovanyi v zakrytomu kozhusi, yakyi z protylezhnoho boku vidnosno zavantazhuvalnoi horlovyny maie vyvantazhuvalne vikno, osnashchene zasuvkoiu. Mishalky obladnano pokhylymy lopatiamy, yaki zminiuiut kut nakhylu v mezhakh 13°-65°, shcho zbilshuietsia v napriamku vyvantazhuvalnoho vikna.
Zmishuvach
Keywords: сільськогосподарське машинобудування; silskohospodarske mashynobuduvannia; машини для змішування; mashyny dlia zmishuvannia; змішувач; zmishuvach; одержання високого технічного результату; oderzhannia vysokoho tekhnichnoho rezultatu