Ефективність мінімалізації основного обробітку грунту при вирощуванні озимого жита в умовах фермерського господарства «Сила» Павлоградського району Дніпропетровської області - Крьока, Данило Костянтинович; Kroka, Danylo Kostiantynovych (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Мета роботи – підвищення ефективності мінімалізації обробітку при вирощуванні жита озимого на чорноземних ґрунтах степової зони за стабілізації продуктивності зональної сівозміни, збереженні родючості ґрунтів й навколишнього середовища. Meta roboty – pidvyshchennia efektyvnosti minimalizatsii obrobitku pry vyroshchuvanni zhyta ozymoho na chornozemnykh gruntakh stepovoi zony za stabilizatsii produktyvnosti zonalnoi sivozminy, zberezhenni rodiuchosti gruntiv y navkolyshnoho seredovyshcha.
Efektyvnist minimalizatsii osnovnoho obrobitku hruntu pry vyroshchuvanni ozymoho zhyta v umovakh fermerskoho hospodarstva «Syla» Pavlohradskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: мінімалізація обробки ґрунтів; minimalizatsiia obrobky hruntiv; лущення; lushchennia; дискування; dyskuvannia