Iнституційне забезпечення фінансування сталого розвитку аграрної сфери України - Катан, Людмила Ігорівна; Katan, Lyudmila; Добровольська, Олена Володимирівна; Dobrovolska, Olena (My University, 2015)
У статті розглянуто співвідношення в структурі інститутів впливу на забезпечення збалансованого економічного, соціального та екологічного розвитку, який перебуває у нерозривному зв’язку зі сталим розвитком аграрної сфери. Запропоновані пріоритетні напрями формування умов сталого розвитку країни та результати впровадження таких механізмів. The article deals with the correlation in the structure of the institutes of influence on ensuring balanced economic, social and ecological development, which is inextricably linked with the steady development of the agrarian sphere. The proposed priority directions of formation of conditions for sustainable development of the country and the results of implementation of such mechanisms.
Institutional provision of financing sustainable development of the agrarian sector of Ukraine
Keywords: aгарна сфера; agar sphere; фінансовий розвиток; financial development; розвиток аграрної сфери; development of agrarian sphere; фінансування; financing