Оптимізація технології вирощування кукурудзи на зерно в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Зоря» Синельниківського району Дніпропетровської області - Коваленко, В.І.; Kovalenko, V. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
В дипломній роботі зазначено, що застосування у системі захисту кукурудзи на зерно внесення Кратос, 1,9 л/га / Мілагро, 0,15 л/га + прилипач Естерлип забезпечило найвищій рівень врожайності – 5,16 т в середньому за 2 роки. Застосування таких же гербіцидів без застосування прилипача Естерлип – 4,93 т/га, а на контрольному варіанті отримали 3,86 т/га в середньому за 2020-2021 роки досліджень.V dyplomniy roboti zaznacheno, shcho zastosuvannya u systemi zakhystu kukurudzy na zerno vnesennya Kratos, 1,9 l/ha / Milahro, 0,15 l/ha + prylypach Esterlyp zabezpechylo nayvyshchiy rivenʹ vrozhaynosti – 5,16 t v serednʹomu za 2 roky. Zastosuvannya takykh zhe herbitsydiv bez zastosuvannya prylypacha Esterlyp – 4,93 t/ha, a na kontrolʹnomu varianti otrymaly 3,86 t/ha v serednʹomu za 2020-2021 roky doslidzhenʹ.
Optymizatsiya tekhnolohiyi vyroshchuvannya kukurudzy na zerno v umovakh tovarystva z obmezhenoyu vidpovidalʹnistyu «Zorya» Synelʹnykivsʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti
Keywords: гербіциди; herbicides; естерлип; esterlip; кукурудза; corn; врожайність; yield; охорона праці; labor protection; ефективність; efficiency