Роль інновацій в забезпеченні відтворювального процесу в агропромисловому виробництві - Гончаренко, Оксана Володимирівна; Honcharenko, Oksana; Масляєва, Ольга Олександрівна; Masliaieva, Olga (My University, 2018)
Метою даної статті є теоретико - методологічне обґрунтування інноваційного фактору в реалізації відтворювального процесу в агропромисловому виробництві
Role of innovations in providing process in agro-industrial production
Keywords: інноваційні процеси; агропромислове виробництво; інновації; конкурентоздатнсість продукції