Освітній потенціал вальдорфської педагогіки у формуванні самоефективності учнів молодшого шкільного віку - Передерій, Ольга Леонідівна; Perederii, Olha; Резунова, Олена Сергіївна; Rezunova, Olena (Дніпровська академія неперервної освіти, 2021)
Стаття присвячена проблемі використання освітнього потенціалу вальдорфської педагогіки у формуванні самоефективності учнів молодшого шкільного віку. The article is devoted to the problem of using the educational potential of Waldorf pedagogy in the formation of self-efficacy of junior students.
Educational potential of Waldorf pedagogy in the formation of self-efficacy of junior students
Keywords: вальдорфська педагогіка; Waldorf pedagogy; самоефективность; self-efficacy; учні молодшого шкільного віку; junior students