Особливості навчання іншомовного діалогічного мовлення у студентів економічних спеціальностей - Крамаренко, Тетяна Володимирівна; Kramarenko, Tetiana (My University, 2019)
Реалія сьогодення ставлять перед нами проблему оволодіння іноземною мовою як засобом спілкування та взаємодії. Необхідність навчити студентів використовувати іноземну мову як інструмент у діалозі культур різних країн світу спонукає науковців переосмислювати цілі іншомовного навчання та акцентувати увагу на пошуках дієвих засобів їх досягнення. Today's realities challenge us to master the foreign language as a means of communication and interaction. The need to teach students to use a foreign language as an instrument in the dialogue of cultures of different countries encourages scholars to rethink the goals of foreign language learning and to focus on finding effective ways to achieve them.
Peculiarities of teaching foreign language dialogue for students of economic specialties
Keywords: виклик; challenge; іноземна мова; foreign language; студенти; students; ефективні способи; effective ways