Communicative method in teaching foreign languages in higher educational institutions - Kazakevych, Olena; Казакевич, Олена Ігорівна (Університет імені Альфреда Нобеля, 2019)
Grammar-translation method is studied in the article. У роботі доcліджується комунікативна методика як головний метод викладання іноземних мов у ВНЗ.
Комунікативний метод у викладанні іноземних мов у ВНЗ
Keywords: communicative method; комунікативна методика; teaching foreign languages; викладання іноземних мов; higher educational institution; ВНЗ