Відтворна здатність високопродуктивних корів за промислової технології - Шкурко, Тетяна Петрівна; Shkurko, T. P.; Shkurko, T.; Shkurko, Tetiana (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Встановлено, що високопродуктивні корови голштинської породи з тривалим терміном продуктивного використання мають середній вік першого отелення 829,20±12,06 днів з модальним значенням даного показника 836 днів. Для високопродуктивних тварин з надоєм 11314,78 ±93,57 кг молока за стандартну лактацію характерний подовжений сервіс-період 186±6,11 днів. It was found that highly productive Holstein cows with a long period of productive use have an average of the first calving of 829,20±12,06 days with a modal value of this indicator of 836 days. For highly productive animals with milk yield of 11314.78 ± 93.57 kg of milk for standard lactation is characterized by an extended service period of 186 ± 6.11 days.
Reproductive capacity of highly productive cows in industrial tehnology
Keywords: продуктивність; productivity; корова; cow; голштинська порода; Holstein breed; відтворна здатність; reproductive ability