Вплив елементів технології вирощування гороху на його врожайність в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «АГРОМАЙСТЕР» Дніпровського району Дніпропетровської області - Заботін, Володимир Володимирович; Zabotin, Volodymyr Volodymyrovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт вивчення. Процес формування продуктивності зерна гороху. Предмет дослідження. Прийоми вирощування, які включають застосування мінеральних добрива. Методи дослідження. Методична частина експерименту базувалася на теорії багатофакторних дослідів, регресійному та дисперсійному аналізі. Obiekt vyvchennia. Protses formuvannia produktyvnosti zerna horokhu. Predmet doslidzhennia. Pryiomy vyroshchuvannia, yaki vkliuchaiut zastosuvannia mineralnykh dobryva. Metody doslidzhennia. Metodychna chastyna eksperymentu bazuvalasia na teorii bahatofaktornykh doslidiv, rehresiinomu ta dyspersiinomu analizi.
Vplyv elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia horokhu na yoho vrozhainist v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «AHROMAISTER» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: мінеральні добрива; mineralni dobryva; агротехніка; ahrotekhnika; горох; horokh; добриво; dobryvo; зерно; zerno