Фертигація в системі точного землеробства на зрошуваних землях - Онопрієнко, Д. М.; Onopriienko, D. M. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Аналіз застосування фертигації показав, що ця технологія повністю відповідає прецизійним вимогам, а ефективність інтенсивного землеробства на зрошуваних землях зростає з урахуванням оптимізації агротехнічних рішень. Analiz zastosuvannia fertyhatsii pokazav, shcho tsia tekhnolohiia povnistiu vidpovidaie pretsyziinym vymoham, a efektyvnist intensyvnoho zemlerobstva na zroshuvanykh zemliakh zrostaie z urakhuvanniam optymizatsii ahrotekhnichnykh rishen.
Fertyhatsiia v systemi tochnoho zemlerobstva na zroshuvanykh zemliakh
Keywords: фертигація; fertyhatsiia; система точного землеробства; systema tochnoho zemlerobstva; зрошувані землі; zroshuvani zemli; ефективність інтенсивного землеробства; efektyvnist intensyvnoho zemlerobstva