Морфо-фізіологічна характеристика плітки звичайної (Rutilus rutilus) та окуня звичайного (Perca fluviatilis) нижньої ділянки Дніпровського водосховища - Білан, Тетяна Михайлівна; Bilan, Tetiana Mykhailivna (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Метою роботи було визначення морфо-фізіологічних особливостей найбільш відомих та розповсюджених видів риб Дніпровського водосховища, а саме плітки звичайної (Rutilus rutilus) та окуня звичайного (Perca fluviatilis). Metoiu roboty bulo vyznachennia morfo-fiziolohichnykh osoblyvostei naibilsh vidomykh ta rozpovsiudzhenykh vydiv ryb Dniprovskoho vodoskhovyshcha, a same plitky zvychainoi (Rutilus rutilus) ta okunia zvychainoho (Perca fluviatilis).
Morfo-fiziolohichna kharakterystyka plitky zvychainoi (Rutilus rutilus) ta okunia zvychainoho (Perca fluviatilis) nyzhnoi dilianky Dniprovskoho vodoskhovyshcha
Keywords: окунь звичайний; Perca fluviatilis; Дніпровське водосховище; Dniprovske vodoskhovyshche; плітка звичайна; Rutilus rutilus