Проблеми забезпечення та напрями підвищення кредитоспроможності аграрного підприємства - Карпова, Дар’я Дмитрівна; Karpova, Daria (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Мета дипломної роботи полягає у вивченні поняття, сутності,складових елементів та комплексної оцінки кредитоспроможності ТОВ «ІВАНІВКА». Предметом дослідження є аналіз та оцінка кредитоспроможності ТОВ «ІВАНІВКА». У ході виконання дипломної роботи магістра дана загальна характеристика підприємства, проведено аналіз фінансового стану та зроблена оцінка кредитоспроможності. Meta dyplomnoi roboty poliahaie u vyvchenni poniattia, sutnosti,skladovykh elementiv ta kompleksnoi otsinky kredytospromozhnosti TOV «IVANIVKA». Predmetom doslidzhennia ye analiz ta otsinka kredytospromozhnosti TOV «IVANIVKA». U khodi vykonannia dyplomnoi roboty mahistra dana zahalna kharakterystyka pidpryiemstva, provedeno analiz finansovoho stanu ta zroblena otsinka kredytospromozhnosti.
Problemy zabezpechennia ta napriamy pidvyshchennia kredytospromozhnosti ahrarnoho pidpryiemstva
Keywords: сільськогосподарське підприємство; agricultural enterprises; ресурси; resources; кредитоспроможність; credit capacity; фінансовий стан; financial status; капітал; capital; інвестиціїї; investments