Методи створення популяцій м'ясо-вовнових овець - Похил, Володимир Іванович; Pokhil, Volodymyr; Pokhil, V.; Pokhil, V. I.; Pokhyl, V.; Pokhyl, V. I.; Pohyl, V.; Pohyl, V. I.; Pohil, V.; Pohil, V. I.; Pokhyl, Volodymyr Ivanovych; Pokhil, Vladimir; et al. (Дніпровський ДАЕУ, 2024)
Наводиться аналіз стану м'ясо-вовнового вівчарства Дніпропетровської області. Пропонуються різні варіанти промислового схрещування тонкорунних та напівтонкорунних маток с баранами-плідниками інтенсивних м’ясних порід, розглянуто потенціал м’ясної продуктивності овець. Рекомендації можуть використовувати науковці в галузі вівчарства, фахівці агропідприємств різної підпорядкованості. Navodytsia analiz stanu miaso-vovnovoho vivcharstva Dnipropetrovskoi oblasti. Proponuiutsia rizni varianty promyslovoho skhreshchuvannia tonkorunnykh ta napivtonkorunnykh matok s baranamy-plidnykamy intensyvnykh miasnykh porid, rozghlianuto potentsial miasnoi produktyvnosti ovets. Rekomendatsii mozhut vykorystovuvaty naukovtsi v haluzi vivcharstva, fakhivtsi ahropidpryiemstv riznoi pidporiadkovanosti.
Metody stvorennia populiatsii miaso-vovnovykh ovets
Похил Володимир Іванович https://orcid.org/0000-0002-2994-879X Похил Олена Миколаївна https://orcid.org/0000-0002-7477-6501
Keywords: вівчарство; vivcharstvo; промислове схрещування; promyslove skhreshchuvannia; м’ясна продуктивність овець; miasna produktyvnist ovets