Дистанційне навчання: погляд студентів - Лісконог, Каріна; Liskonoh, Karina; Зубко, Андрій; Zubko, Andrii; Щека, Вадим; Shcheka, Vadym (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Дистанційна освіта - це виклик, як для студентів, так і для викладачів. І це готує майбутнього випускника до «дорослого» життя, так як викладач не буде все життя поруч, щоб підказати і допомогти у важкій ситуації. А вміння самоосвіти та навички використання сучасних інформаційних систем допоможе в майбутній роботі. Dystantsiina osvita - tse vyklyk, yak dlia studentiv, tak i dlia vykladachiv. I tse hotuie maibutnoho vypusknyka do «dorosloho» zhyttia, tak yak vykladach ne bude vse zhyttia poruch, shchob pidkazaty i dopomohty u vazhkii sytuatsii. A vminnia samoosvity ta navychky vykorystannia suchasnykh informatsiinykh system dopomozhe v maibutnii roboti.
Dystantsiine navchannia: pohliad studentiv
Keywords: дистанційна освіта; dystantsiina osvita; самоосвіта; samoosvita; використання сучасних інформаційних систем; vykorystannia suchasnykh informatsiinykh system