Організація і технологія ремонтно-відновлювальних робіт на ділянці каналу Дніпро-Донбас - Зінько, Ганна Олександрівна; Zinko, Hanna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Проєкт «Організація і технологія ремонтно – відновлювальних робіт на ділянці каналу Дніпро – Донбас» на ПК з193 + 56 по 198 + 37 направлений на покращення гідрологічних умов «життя» каналу, утримання в належному стані зони санітарної охорони, джерела питного та господарсько - побутового водопостачання, прибережної захисної смуги, смуги відведення та гідротехнічнихспорудна даній ділянці каналу. Поліпшення екологічного стану каналу і прилеглої території. Для досягнення цих задач потрібно виконання ремонтно-відновлювальних робіт на ділянці каналу Дніпро – Донбас. Об’єктом дослідження в даному проєктієпроцеси організації і технології проведення ремонтно – відновлювальних робіт на ділянці каналу Дніпро – Донбас. Предметом є розробка технологічних і організаційних заходів при проведенні ремонтно – відновлювальних робіт на ділянці каналу Дніпро – Донбас. Метою даного проєкту є комплексне вирішення питань відновлення проектних показників на дільниці каналу Дніпро – Донбас. В дипломній роботі передбачені заходи з охорони праці при проведенні ремонтно-відновлювальних робіт. Proiekt «Orhanizatsiia i tekhnolohiia remontno – vidnovliuvalnykh robit na diliantsi kanalu Dnipro – Donbas» na PK z193 + 56 po 198 + 37 napravlenyi na pokrashchennia hidrolohichnykh umov «zhyttia» kanalu, utrymannia v nalezhnomu stani zony sanitarnoi okhorony, dzherela pytnoho ta hospodarsko - pobutovoho vodopostachannia, pryberezhnoi zakhysnoi smuhy, smuhy vidvedennia ta hidrotekhnichnykhsporudna danii diliantsi kanalu. Polipshennia ekolohichnoho stanu kanalu i prylehloi terytorii. Dlia dosiahnennia tsykh zadach potribno vykonannia remontno-vidnovliuvalnykh robit na diliantsi kanalu Dnipro – Donbas. Obiektom doslidzhennia v danomu proiektiieprotsesy orhanizatsii i tekhnolohii provedennia remontno – vidnovliuvalnykh robit na diliantsi kanalu Dnipro – Donbas. Predmetom ye rozrobka tekhnolohichnykh i orhanizatsiinykh zakhodiv pry provedenni remontno – vidnovliuvalnykh robit na diliantsi kanalu Dnipro – Donbas. Metoiu danoho proiektu ye kompleksne vyrishennia pytan vidnovlennia proektnykh pokaznykiv na dilnytsi kanalu Dnipro – Donbas. V dyplomnii roboti peredbacheni zakhody z okhorony pratsi pry provedenni remontno-vidnovliuvalnykh robit.
Orhanizatsiia i tekhnolohiia remontno-vidnovliuvalnykh robit na diliantsi kanalu Dnipro-Donbas
Keywords: розробка технологічних заходів; rozrobka tekhnolohichnykh zakhodiv; розробка організаційних заходів; rozrobka orhanizatsiinykh zakhodiv; ремонтно-відновлювальні роботи; remontno-vidnovliuvalni roboty; канал Дніпро - Донбас; kanal Dnipro - Donbas; відновлення проектних показників; vidnovlennia proektnykh pokaznykiv