Реалізація продуктивності сортів сої в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «сфг Гермес» П’ятихатського району Дніпропетровської області - Цуркан, Владислав Вячеславович; Czurkan, Vladislav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Виконано порівняння урожайності сортів сої різних екотипів за два роки випробовування. Після аналізу та рівня рентабельності вирощування сортів, зроблені практичні рекомендації виробництву, щодо впровадження нових адаптивних сортів, які формують максимальну урожайність в конкретному середовищі. Vykonano porivnyannya urozhaynosti sortiv soyi riznykh ekotypiv za dva roky vyprobovuvannya. Pislya analizu ta rivnya rentabelʹnosti vyroshchuvannya sortiv, zrobleni praktychni rekomendatsiyi vyrobnytstvu, shchodo vprovadzhennya novykh adaptyvnykh sortiv, yaki formuyutʹ maksymalʹnu urozhaynistʹ v konkretnomu seredovyshchi.
Realizatsiya produktyvnosti sortiv soyi v umovakh tovarystva z obmezhenoyu vidpovidalʹnistyu «sfh Hermes» Pʺyatykhat·sʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti
Keywords: соя; soybeans; випробовування; testing; сорт; variety; врожай; harvest; рентабельність; profitability