Cooperative relationships and business - Kryuchko, Lesya; Крючко, Леся Станіславівна; Bezus, Roman; Безус, Роман Миколайович (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Relationships between cooperatives have shown an increasing tendency to develop and, in fact, to supplement those existing between cooperative associations and general farm organizations. Such relationships, when based on the economic and mutual welfare of the associations concerned, have the effect of integrating cooperative development and serve to strengthen cooperative endeavour. . Відносини між кооперативами демонструють зростаючу тенденцію до розвитку та, по суті, доповнення тих, що існують між кооперативними асоціаціями та загальними фермерськими організаціями. Такі відносини, засновані на економічному та взаємному добробуті відповідних асоціацій, мають наслідком інтеграцію розвитку кооперативів та служать зміцненню спільних зусиль.
Кооперативні відносини та бізнес
Keywords: kooperatyvy; кооперативи; fermerski orhanizatsii; фермерські організації; asotsiatsii; асоціації